Waarvoor lopen?

The Blind Run is een uitdagende sponsorloop. Naast een sportieve prestatie is er óók nog een andere uitdaging: zoveel mogelijk geld inzamelen. Natuurlijk vraag je al dat geld niet voor jezelf... Hier doen we het voor: belangrijke sportprojecten voor blinde en zeer slechtziende kinderen. Want sporten is gezond én leuk. Je verlegt je eigen grenzen, komt in contact met andere mensen én viert mooie successen!

Samen voor een blijvende verandering
Samen met Bartiméus, de Oogvereniging en Running Blind zamelen we zoveel mogelijk geld in voor multisportdagen en sportclinics zodat mensen die niets of weinig zien, zoals Anne, óók kunnen ontdekken welke sport bij hen past. De sportclinics zijn een eenmalig initiatief, maar we streven natuurlijk naar een blijvend effect. Daarom helpen we mensen om na afloop van de clinics een plek te vinden bij een reguliere sportclub. Zo zorgen we ervoor dat kinderen als Anne óók gewoon kunnen sporten. Met elke meter die jij loopt, geven we meer blinde en slechtziende jongeren de kans om in beweging te komen én te blijven! 

“Ik vind het heel leuk om paard te rijden. Maar er zijn ook sporten die ik niet kan doen zoals tennis, want ik zie de bal niet aankomen.’ - Anne

 

Inschrijven voor 2018