Durf jij het aan?

Lopen zonder te zien waar je je voeten neerzet en Blind vertrouwen op je duo-renner! Schrijf je samen in >>

Sponsor mee

LAATSTE 3 SPONSORS

Bram Pap sponsort Mark en Bram Pap voor €10,00 (vast bedrag), omdat: We zelf deze uitdaging aangaan

Mark Pap sponsort Mark en Bram Pap voor €10,00 (vast bedrag), omdat: Ik zelf het goede voorbeeld moet geven :)

Jaco Kreeft sponsort Anne en Miranda voor €10,00 (vast bedrag), omdat: Het geweldig is dat jullie je wederom inzetten voor dit mooie doel!


>> ALLE SPONSORS

Running Blind

Bartimeus

Oogvereniging

Waarvoor lopen?

Opbrengst The Blind Run 2018
Dit jaar gaat de opbrengst van The Blind Run naar sportprojecten voor blinde en slechtziende mensen. Als je zelf al eens hebt meegelopen met The Blind Run dan weet je dat blind hardlopen een behoorlijke uitdaging is! Dat geldt natuurlijk voor veel meer sporten, maar sporten is gezond en ontzettend leuk. Daarom vinden we het geweldig dat het met jullie bijdragen volgend jaar voor de ruim 350.000 mensen met een visuele beperking in Nederland een stukje makkelijker wordt om in beweging te komen.

 

Duurzame verandering
De opbrengst van The Blind Run maakt mogelijk dat een aantal initiatieven worden uitgerold zoals bijvoorbeeld multisportdagen en clinics van onze partners: Bartiméus, Running Blind en de Oogvereniging. Dit zijn tijdelijke of eenmalige initiatieven maar we gaan natuurlijk voor een duurzame verandering! Door een ervaring op te doen met blind of slechtziend sporten weten de deelnemers weer wat het is om echt te bewegen. Jezelf af te matten en in teamverband te werken. Juist ook het sociale aspect van sporten is heel belangrijk. Door deel te nemen aan sportdagen of clinics leren sporters elkaar kennen en wordt de drempel verlaagd om lid te worden van de sportvereniging. En zo is een blijvend sportief én sociaal resultaat bereikt.

 

Inschrijven voor 2017