Programma, locatie en route

The Blind Run 2018 wordt gelopen in Zeist. Gedeeltelijk over het terrein van Bartiméus en deels over openbare weg. Het terrein van Bartiméus wordt feestelijk aangekleed en is ons prachtige supportershome. Je kan genieten van een hapje en drankje en we organiseren een aantal inspirerende clinics voor de bezoekers die de lopers aan komen moedigen.

Programma

Vanaf 10.30 uur                Aanmelden en supportershome open
Uiterlijk 11.15 uur             Startbewijs afhalen
11.15 uur                          Gezamenlijke warming up
11.30 uur                         START!
11.30 -13.00 uur               The Blind Run 
13:15 uur                          Uitreiking Blind Run Awards

Kom je kijken?
We hopen natuurlijk dat er veel mensen langs de route staan om de lopers aan te moedigen. Ze leveren een topprestatie en zullen jouw applaus en aanmoedigingen zéker waarderen! Daarnaast worden er tijdens The Blind Run drie inspirerende clinics georganiseerd.

Wil jij als hardloper tijdens de loop even pauzeren of als toeschouwer ook ervaren wat het betekent om blind te lopen? Kom dan naar de Running Blind tent en doe mee met één van de volgende activiteiten:

Buddy clinic
Ambities om zelf als buddy een loper met een visuele beperking te gaan begeleiden? Ervaren lopers en buddy’s vertellen je graag wat je daarvoor in huis moet hebben!

Nordic Walking
Gaat hardlopen je iets te snel? Dan is misschien Nordic Walking iets voor jou! Doe mee met de clinic en ervaar het zelf!

Ademhalingstechnieken
De do’s & don’ts tijdens het lopen in een workshop van slechts 10 minuten!

De 'buddy' en 'nordic walking' clinics worden doorlopend gegeven, dus je kan gedurende het event instappen wanneer jij tijd en zin hebt. Van de clinic 'ademhalingstechnieken' zijn in totaal 3 sessies beschikbaar, dus houdt het programma die dag goed in de gaten.

Adres

 

Adres
Utrechtseweg 82a, 3702 AD Zeist

Routebeschrijving eigen vervoer
Vanaf de A12 uit de richting Arnhem, afslag Driebergen/Zeist
Volg de N225 richting Zeist. Volg de N225 tot einde 1e Dorpsstraat. Einde 1e Dorpsstraat (flauwe bocht naar rechts), Utrechtseweg. Direct na de Shell benzinepomp links de inrit van Bartiméus Sonneheerdt inslaan.

Vanaf de A12 uit de richting Utrecht, afslag Bunnik
Richting Bunnik, over het spoor, bij de 1e verkeerslichten rechtsaf richting Zeist (Koningin Julianalaan, gaat over in Sportlaan en vervolgens Koelaan). In Zeist de rotonde driekwart nemen, de weg volgen met bocht naar rechts (Waterigeweg). Bij 1e Dorpsstraat weg volgen naar links, Utrechtseweg. Direct na de Shell benzinepomp links de inrit van Bartiméus Sonneheerdt inslaan.

Vanaf de A28, afslag Den Dolder
Richting Zeist, na het bordje bebouwde kom Zeist bij het 1e verkeerslicht rechtdoor. Bij het 2 verkeerslicht rechts en direct links (Bergweg). Aan het einde links, bij verkeerslichten rechts volgen (Schaerweydelaan). Bij 2e verkeerslichten links, Utrechtseweg inslaan. Vóór de Shell benzinepomp rechts de inrit van Bartiméus Sonneheerdt inslaan.

Vanaf de A27, knooppunt Rijnsweerd
Richting De Bilt. Volg richting Zeist (N237, gaat over in Utrechtseweg). Na verkeerslicht kruising Griftlaan vóór de Shell benzinepomp rechts de inrit van Bartiméus Sonneheerdt inslaan.

Parkeren
Parkeren kan op eigen terrein (gratis). Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

Routebeschrijving openbaar vervoer
Vanaf Utrecht CS
Met buslijn 50 richting Wageningen, uitstappen in Zeist, halte Griftlaan. Loop verder in de rijrichting van de bus (kruising met Griftlaan oversteken). De ingang van Bartiméus Sonneheerdt is aan je rechterhand (vóór de Shell benzinepomp).

Vanaf station Driebergen/Zeist
Met buslijn 50 richting Utrecht of buslijn 71 richting Nieuwegein, uitstappen in Zeist, halte Van Renesselaan. Loop verder in de rijrichting van de bus. De ingang van Bartiméus Sonneheerdt is aan je linkerhand (direct na de Shell benzinepomp).

Inschrijven voor 2018