Durf jij het aan?

Lopen zonder te zien waar je je voeten neerzet en Blind vertrouwen op je duo-renner! Schrijf je samen in >>

Sponsor mee

LAATSTE 3 SPONSORS


>> ALLE SPONSORS

Run2day

Locatie en route

The Blind Run 2017 wordt gelopen op het terrein van Bartiméus in Doorn in de historische moestuin. We lopen rondes van 1 kilometer. Dit biedt iedereen de gelegenheid zijn of haar eigen afstand te bepalen. De historische moestuin op het terrein is ons prachtige supportershome. Daar is alle gelegenheid voor een hapje en een drankje en er is van alles te doen voor je supporters. 

Adres
Driebergsestraatweg 44, 3941 ZX Doorn

Route
Met de auto
Neem op de A-12 de afslag Driebergen/Zeist. Volg de N225 richting Driebergen/Doorn. Na Driebergen en voor Doorn zie je aan de linkerhand de Driebergsestraatweg 44 met de officiële ingang van Bartiméus gemarkeerd met een Blind Run spandoek.

Met de bus
Uitstappen bij de Beukenlaan komend uit de richting Doorn. Uitstappen bij de Boswijklaan komend uit de richting Driebergen. Links van het AmiGO tanksstation is de Driebergsestraatweg 44 met de officiële ingang van Bartiméus gemarkeerd met een Blind Run spandoek.

Parkeren
Je kunt gratis parkeren op het terrein van Bartiméus. Na de ingang volg de Forêtweg na ongeveer 500 meter zie je rechts langs de weg gele palen. Na 200 meter bij het eerste grote kruispunt parkeren. Je ziet de tuin vanzelf rechts in het bos liggen. De uitgang is via de Arnhemse Bovenweg.

De moestuin
Eenmaal aangekomen op het terrein volg je de bordjes met ‘Historische Moestuin’. De moestuin is de uitvalsbasis voor alle lopers en supporters, The Blind Run vindt plaats in het bos achter de moestuin.

Inschrijven voor 2017