Durf jij het aan?

Lopen zonder te zien waar je je voeten neerzet en Blind vertrouwen op je duo-renner! Schrijf je samen in >>

Sponsor mee

LAATSTE 3 SPONSORS


>> ALLE SPONSORS

Run2day

Wat is The Blind Run

The Blind Run is een unieke (hard)loop-event georganiseerd door Vereniging Bartiméus Sonneheerdt in de historische moestuin in Doorn . We gaan lopen in duo’s, twee aan twee. Elk tweetal is met elkaar verbonden door een band. De ene loper is ziend, de ander geblinddoekt (of heeft een visuele beperking). Dat maakt lopen lastig, spannend én een kwestie van wederzijds vertrouwen. Zo vragen we aandacht voor een van de aspecten van het leven met een visuele beperking.

Ga jij de uitdaging aan?
Durf jij het aan? Lopen zonder te zien waar je je voeten neerzet? Blind vertrouwen op je duo-loper? Of neem jij de verantwoordelijkheid voor een niet-ziende loper? Zodat jullie samen veilig zo veel mogelijk kilometers afleggen?
En we hebben nóg een uitdaging voor je: elke deelnemer zamelt zo veel mogelijk geld in voor blinde en slechtziende kinderen.

Samen lopen met je man/vrouw, kind, buurman, opa/oma, neef/nicht of vriend, het kan allemaal. Je schrijft je individueel in of met z'n tweeën. Deelname kost €10,00 per persoon (€20,- per duo) en is vanaf 8 jaar. (Onder de 16 graag begeleid door een volwassene). 
Doe mee! Schrijf je vandaag nog in voor The Blind Run!
 

Inschrijven voor 2017