Durf jij het aan?

Lopen zonder te zien waar je je voeten neerzet en Blind vertrouwen op je duo-renner! Schrijf je samen in >>

De deelnemers

 • Geen foto
  "Caroline Abbing en Vincent Mispelblom Beyer € 0,00

  Streefaantal km’s: onbekend

  Motivatie:

  het een prachtig doel is om je voor in te zetten!
 • Geen foto
  Albert & Matthé € 0,00

  Streefaantal km’s: onbekend

  Motivatie:

  Wij doen elk jaar mee met The Blind Run omdat we graag aan iedereen zonder een visuele beperking willen laten zien dat ook mensen mét een visuele beperking prima kunnen hardlopen en sporten!
 • Geen foto
  Angelique en Renee € 50,00

  Streefaantal km’s: onbekend

  Motivatie:

  Mijn (Angelique) voormalige buurmeisje, Anouk, is heel slechtziend geboren en is inmiddels blind geworden. Ondanks het feit dat zij blind is doet ze alles wat ze wilt en als haar iets niet lukt blijft ze doorzetten. Ik heb altijd naar Anouk opgekeken en vind deze actie samen met Renee een unieke kans om te ervaren hoe het is om niks te zien en toch nog een route af te leggen. The Blind Run is gelijk een mooie manier om geld op te halen voor blinde en slechtziende kinderen.
 • Anne en Wim
  Anne en opa Wim € 105,00

  Streefaantal km’s: 8

  Motivatie:

  Anne is geboren met een oogafwijking en is haar hele leven dus al slechtziend. Haar visus wordt geschat op 5%. Ze doet voor de derde keer mee aan The Blind Run. Samen met opa hoopt ze zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel. Het leven met een visuele beperking is niet altijd makkelijk, maar Anne heeft van haar ouders altijd het volgende mee gekregen: 'Anne er is niets wat je niet kan; gewoon proberen en nooit opgeven. Als het echt niet lukt, is dat helemaal niet erg en proberen we iets anders'. Anne fietst, zwemt, skate, loopt hard en bovenal rijdt ze heel graag paard (pony). Samen met opa hoopt ze dit jaar minimaal 8 kilometer te halen. Naast haar slechtziendheid kampt ze ook met beenmergproblemen, maar hopelijk voelt ze zich goed en straalt ze weer van oor tot oor in Doorn!

 • IMG 3024
  Anouk & Tim € 32,50

  Streefaantal km’s: 7

  Motivatie:

  Voordat ik (Tim) Anouk kende, heb ik nooit stilgestaan hoe het is om blind of slechtziend te zijn. Anouk heeft namelijk een visuele beperking, maar dit weerhoud haar niet om te werken, sporten en leuke dingen met vrienden te doen. Ze is 22 jaar en staat midden in het leven. Ik vind het verbazingwekkend om te zien wat er nog allemaal mogelijk is ondanks de visuele beperking, mits je de juiste hulpmiddelen voor handen hebt. Deze zijn alleen niet altijd binnen handbereik of voor een gemiddeld persoon onbetaalbaar. Om de ontwikkelingen te bevorderen willen wij graag ons steentje bijdragen door deel te nemen aan de The Blind Run. Wij gaan samen hardlopen om geld bij elkaar te brengen voor blinde en slechtziende kinderen. Sponsor jij ons ook? Alvast bedankt!
 • Geen foto
  Barbara de Groen en Jurgen van Teeffelen € 0,00

  Streefaantal km’s: onbekend

  Motivatie:

  Om te zien of we elkaar blind kunnen vertrouwen :) maar bovenal voor het goede doel.
 • Geen foto
  Björn en Lars van Loon € 0,00

  Streefaantal km’s: onbekend

  Motivatie:

  ...Björn op 5 januari 2017 een heel lief, sociaal dochtertje (en Lars dus een nichtje) gekregen heeft. Inmiddels weten we dat zij de ziekte van Leber heeft waardoor zij vrijwel niet kan zien. Natuurlijk was het verdrietig nieuws, maar doordat de kleine meid zo geniet van de wereld om zich heen, geeft ze ons juist het vertrouwen dat ze een sterke meid gaat worden. Daarom willen we ons inzetten voor haar en alle andere die soortgelijke uitdagingen ervaren.
 • Geen foto
  Corine en Irene € 500,00

  Streefaantal km’s: onbekend

  Motivatie:

  Mijn zoon ( en neefje) Ties is door een hersentumor blind geworden. Hier worstelt hij de rest van zijn leven mee. Wij ploeteren ons door die kilometers heen en denken aan onze dappere kanjer Ties.
 • Geen foto
  Erwin & Remco € 0,00

  Streefaantal km’s: onbekend

  Motivatie:

  Het een fantastisch doel is en tevens een super leuk evenement!
 • Geen foto
  Koen de Leeuw en Daniël Knegt € 10,00

  Streefaantal km’s: onbekend

  Motivatie:

  De blind-run in een paar woorden: Bijzonder-Leuk-inspirerend-nuttig-doen Rent-u-naar de finish met ons???
 • 20031700 10212255682341258 8209385036025921310 n
  Laura Steinbusch en Merlijn Meens € 325,00

  Streefaantal km’s: 14

  Motivatie:

  Wij hopen dat blinde kinderen in de nabije toekomst net zoveel toegang tot onderwijs, sport en cultuur hebben als ziende kinderen. We lopen mee om dit mogelijk te maken voor onze zoon van bijna 3 die geboren is met een erfelijke netvlies aandoening waardoor hij blind is.
 • Scherm Wortell logo wit
  Marlon Hartskeerl en John Beets € 5,00

  Streefaantal km’s: 13

  Motivatie:

  We rennen graag mee om een goed doel van Bartiméus te ondersteunen en te promoten!
 • Geen foto
  Michiel & Julie € 20,00

  Streefaantal km’s: onbekend

  Motivatie:

  Hallo ik ben Julie en ik ben 9 jaar, ik loop mee met papa omdat ik het heel leuk vind en graag blinde kinderen wil helpen makkelijker te leren op school.

Inschrijven voor 2017