Durf jij het aan?

Lopen zonder te zien waar je je voeten neerzet en Blind vertrouwen op je duo-renner! Schrijf je samen in >>

Sponsor mee

LAATSTE 3 SPONSORS

Tony van der Krogt sponsort Angelique en Renee voor €10,00 (vast bedrag), omdat: ik het supercool vindt dat mn vriendin dit doet

Regina Jonathans sponsort Angelique en Renee voor €1,00 (per km), omdat: het een goed doel is

Willie van Beek sponsort Mark en Bram Pap voor €25,00 (vast bedrag), omdat:


>> ALLE SPONSORS

Running Blind

Bartimeus

Oogvereniging

Sponsor

Met The Blind Run hopen we veel geld op te halen voor projecten voor blinde en slechtziende kinderen. Geweldig dus dat je een duo wilt sponsoren! Dit kan via hun sponsorpagina. Ga naar de sponsorpagina en kies het duo uit dat je wilt sponsoren. 

Ga hier naar de pagina om je sponsorbijdrage te doen

Betaling sponsorgeld pas na 13 oktober
Als je een duo sponsort, wordt je sponsorbijdrage pas na The Blind Run op 13 oktober afgeschreven van je rekening. Voor sommigen is het bedrag afhankelijk van het aantal kilometers dat een duo heeft gelopen. Je krijgt na 13 oktober per e-mail bericht wat het totale sponsorbedrag is en op welk moment dit wordt geïncasseerd van je rekening. Wil je een algemene gift overmaken? Dat kan op rekeningnummer: NL94 RABO 0309343488 t.n.v. Vereniging Bartiméus Sonneheerdt en onder vermelding van 'algemene gift The Blind Run'. 

Waar gaat het geld naar toe?
Het geld van The Blind Run wordt besteed aan projecten voor blinde en slechtziende mensen. Lees hier meer over het doel.

Alvast bedankt voor je donatie!

Inschrijven voor 2018