Durf jij het aan?

Lopen zonder te zien waar je je voeten neerzet en Blind vertrouwen op je duo-renner! Schrijf je samen in >>

Sponsor mee

LAATSTE 3 SPONSORS


>> ALLE SPONSORS

Run2day

Onze ambassadeurs

We hebben een aantal ambassadeurs, die zich volop inzetten voor The Blind Run en zelf natuurlijk ook mee gaan doen op 7 oktober. Lees hier waarom zij The Blind Run een belangrijk initiatief vinden:

Joleen Hakker

Joleen

Topsportster Joleen bereidt zich voor op de Paralympics in Rio de Janeiro. Joleen werd op haar twaalfde blind, maar is superambitieus. Ze loopt The Blind Run met Jeroen van Doorn. Joleen en Jeroen kennen elkaar van Running Blind Utrecht. ”Wij vinden het belangrijk dat iedereen, met of zonder visuele handicap, de mogelijkheid heeft om te gaan hardlopen. Deze sport moet voor iedereen laagdrempelig moet zijn!”

Nienke en Nicolien Harbers

Nienke en Nicolien Harbers

Nienke en Nicolien zijn zussen. Nicolien is slechtziend. “Wij vinden dat de projecten van Bartiméus wel wat extra aandacht kunnen gebruiken. De begeleiding van Bartiméus heeft Nicolien zover gebracht dat ze nu een zelfstandig leven leidt. Daarom vinden we het belangrijk dat kids met een visuele of andere beperking ook goede ondersteuning krijgen, zodat ze een mooie toekomst kunnen opbouwen en zich kunnen ontwikkelen tot zelfstandige mensen. Want iemand met een beperking is ook een mens en verdient ook eerlijke kansen.”

Mila van der Valk

Mila van der Valk

Vorig jaar heeft Mila voor het eerst meegedaan aan The Blind Run in het kader van een schoolproject waar ze aan werkt. Het was zo’n inspirerende ervaring dat ze dit jaar weer meedoet, deze keer samen met Carolien Noorlander. “Er zijn zoveel dingen die wij, ziende mensen, wel kunnen en mensen met een visuele beperking niet. Maar er zijn ook veel dingen die mensen met een visuele beperking óók gewoon kunnen. Om die mensen, de mensen met een visuele beperking een kans te geven om steeds beter mee te kunnen doen in de maatschappij, doen wij mee. Zij verdienen dat net zo goed als een ander! Wij zijn extra gemotiveerd om het bedrag dat we vorig jaar hebben opgehaald te overtreffen!”

Mo Birza en Roel Truyers

Roel en Mo v2

Mo is blind. Hij loopt al tien jaar samen met Roel Truyers. Ze hebben al diverse halve marathons en drie marathons samen gelopen. “Wij willen The Blind Run mede in de kijker zetten als geolied duo. Maar op de eerste plaats zijn we gewoon twee goede loopmaten!” Bekijk in dit filmpje hoe Roel en Mo samen trainen: Roel en Mo trainen samen Joleen Hakker Joleen Topsportster Joleen bereidt zich voor op de Paralympics in Rio de Janeiro. Joleen werd op haar twaalfde blind, maar is superambitieus. Ze loopt The Blind Run met Jeroen van Doorn. Joleen en Jeroen kennen elkaar van Running Blind Utrecht. “Wij vinden het belangrijk dat iedereen, met of zonder visuele handicap, de mogelijkheid heeft om te gaan hardlopen. Deze sport moet voor iedereen laagdrempelig moet zijn!”

Bekijk in dit filmpje hoe Roel en Mo samen trainen: Roel en Mo trainen samen 

Inschrijven voor 2017