Durf jij het aan?

Lopen zonder te zien waar je je voeten neerzet en Blind vertrouwen op je duo-renner! Schrijf je samen in >>

Sponsor mee

LAATSTE 3 SPONSORS

Celien den Hartog sponsort Laura Steinbusch en Merlijn Meens voor €10,00 (vast bedrag), omdat: Leuk initiatief en een geweldig doel, succes Laura en Merlijn

Martha Schenk sponsort Corine en Irene voor €20,00 (vast bedrag), omdat: Ik het een goed initiatief vind. Respect voor Corine en Irene.

Wim Debets sponsort Koen de Leeuw en Daniël Knegt voor €10,00 (vast bedrag), omdat: Goede doel


>> ALLE SPONSORS

Loop mee

De Blind Run is voor iedereen, met of zonder visuele beperking. Bij The Blind Run lopen we in duo's. Je broer, dochter, buurman, vriend of vriendin het maakt niet uit! Samen loop je zoveel mogelijk kilometers in anderhalf uur, waarbij één loper niets kan zien. Als je allebei goed kunt zien, dan krijgt één van tweeën een blinddoek om. Je kunt dit ook per rondje afwisselen om allebei te ervaren hoe het is om blind te hardlopen. Heb je je loopmaatje gevonden?
>> Ga dan snel naar de inschrijfpagina.

Kosten
Deelname aan The Blind Run kost €10,- per persoon, dus €20,- per duo. Dit om de kosten van de organisatie en dergelijke te dekken

Het doel
Het geld dat we met The Blind Run ophalen gaat naar projecten voor blinde en slechtziende kinderen. Zodat ook zij mee kunnen doen in de maatschappij en hun talenten kunnen ontwikkelen. Lees meer over waar het geld naartoe gaat.

Inschrijven voor 2017